Streetkläder headerStreetkläder
MC Kläder
Militärkläder
Crosskläder
Streetwear kläder
Hiphop kläder
Rasta kläder
Skate kläder

Hiphop kläder

     
Hiphop kläder är brallor med häng, sneakers, keps, kanske lite bling bling… Men var hittar man utstyrseln? Finns det fler undergroundshoppar än de som dyker upp på förstasidan när man söker? Det har vi här försökt ta reda på. Vi ger också lite tips om små accessoarer som du enkelt kan hitta.

Vi tar upp både mainstreamaffärer och ställen som är lite mer underground. Hiphop kläder och streetkläder går lite grann i varandra och kan vara svårdefinierade, så kolla gärna in våra andra sektioner också.

Först och främst har vi Highlights som är en webbutik som säljer schyssta hiphop kläder. De har massor av kläder från Adidas, Wesc m.fl. och då och då annonserar de ut stor rea. Trots allt en ganska slätstruken butik där du hittar det allra nödvändigaste.

Sedan har vi Caliroots. Det bara kryllar av färgstarka hiphop kläder om du är ett fan av sådana. Bara att gå in på sidan är ögongodis nog. Högst upp på sidan kan du klicka på varumärke. Välj sedan kategori av kläder. Men de är verkligen inte speciellt billiga.

Hiphop tröja

Följande hiphop tröja hittar du på just Caliroots. De har massor av olika sorters t-shirts med olika tryck för de flesta smaker. Även hoodies, byxor, jackor, kepsar, skor och accessoarer.


Karmaloop är ett amerikanskt företag som säljer massor av hiphop kläder och även skeppar till Sverige. Det kan vara en bra idé att gå ihop ett gäng och köpa tillsammans för att slå ut portokostnaden på flera.


Hiphop kläder för tjejer

Snygga toppar och shorts för både tjejer och killar hos Karmaloop. Massor av olika märken att välja mellan.


Hiphop solglasögon

Dessa hiphop solglasögon kallas Shutter Shades och skyddar inte något vidare mot solen, men de har synts på mången hiphopares näsa. Finns för lite drygt en dollar på eBay.


En annan must-have i varje hiphopares garderob är en New Era-keps. Dessa hittar ni bland annat på Newerakepsar.se.

New Era keps

Schysst New Era-keps med NY Yankees.


På senare år har hiphop kläder börjat bli populärt bland tjejer, kanske för att det har kommit fler duktiga artister inom genren och för att tjejer vågar mer och mer!