Streetkläder headerStreetkläder
MC Kläder
Militärkläder
Crosskläder
Streetwear kläder
Hiphop kläder
Rasta kläder
Skate kläder

Crosskläder för både tjejer och killar

     


Såväl tjejer som killar och barn är idag intresserade av att köpa crosskläder och det finns en ganska stor marknad för det i Sverige. Det är både en populär hobby och ett omtyckt mode. De populäraste plaggen inom crosskläder är jackor som både är snygga men också skyddar och värmer, speciella crossbyxor, kanske med något tufft tryck och oömma skor. Populära märken är Fox, Monster Energy (ursprungligen en energidryck, du har väl sätt det kusliga, gröna M:et på burkar lite här och var?), Shift, Oneal m.fl.

En stor butik på nätet som kanske är mer känd för streetkläder än crosskläder är Ridestore som har en motorcrossektion.Crosskläder tröja

Denna tröja kommer från Shift och säljs på Ridestore. De har massvis med andra liknande tröjor från detta och andra märken. Du kan själv välja vilka märken du vill titta på. Denna webbutik har förresten gratis frakt. Monster Energy säljs även flitigt hos Freestyle Extreme.

Tradera finns massor med crosskläder men det är ingen vits med att skriva in motorcross eller cross direkt i sökrutan. Gör i stället så här: Gå till Kategorier, sedan Sport & Fritid, sedan Motorsport. Där kan du välja mellan underkategorierna MC-hjälmar, MC-ställ, Ívriga kläder och Ívrigt. Lite lurigt att denna sektion inte finns direkt under Kläder. ;)


Crosskläder barn

Det finns massor av crosskläder även för barn. På Tradera kan man ibland hitta det men också hos 24mx.se och Freestyle Extreme som tidigare nämts.

Crosskläder barn

Full mundering finns att få tag på (denna bild är tagen från 24mx) för barn och ungdomar.

Ett annat företag som säljer detta men som inte är lika lätta att hitta när man söker är Forsell Motor. Det är en webbshop men de har även fysisk butik i Sollentuna. De flesta crosskläder som säljs till barn verkar vara funktionella kläder och inte modekläder. Vill man ha det senare kanske det är bättre att kolla in streetkläder eller skate kläder och försöka att hitta något som liknar crosstilen.